Een actie selecteren die moet worden uitgevoerd wanneer een exploit wordt gedetecteerd

Wanneer een exploit wordt gedetecteerd, blokkeert Kaspersky Endpoint Security standaard de bewerkingen die de exploit probeert uit te voeren.

Zo kiest u een actie die bij de detectie van een exploit moet worden uitgevoerd:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Advanced Threat ProtectionExploit-preventie in het venster met de programma-instellingen.
  3. Selecteer de relevante actie in het blok Bij detectie van exploit:
    • Bewerking blokkeren. Als deze optie wordt geselecteerd wanneer een exploit is gedetecteerd, blokkeert Kaspersky Endpoint Security de bewerkingen van deze exploit en registreert het informatie over deze exploit.
    • Melden. Als deze optie wordt geselecteerd wanneer een exploit wordt gedetecteerd, registreert Kaspersky Endpoint Security informatie over de exploit en voegt het informatie over deze exploit toe aan de lijst met actieve dreigingen.
  4. Sla uw wijzigingen op.